Sådan scorer du ...en kvinde

Sådan scorer du …en kvinde

Okay…jeg indrømmer det…jeg er kvinde 🙂 hahahahaha

Meeen jeg kan jo godt se på mig selv udefra og se hvor ynkelige og nemme vi egentlig er som kvinder. For OMG magen til mere hykleriske mennesker end kvinder skal man lede længe efter!?

Vi taler altid om at mænd er nemme…spænd babserne op og afbleg håret så er de fleste mænd fanget. Men når vi nu lige hopper ned fra vores selvretfærdige jeg og kigger i retning af de tre fingre der peger på os selv når vi peger på de stakkels mænd så ser det ikke meget anderledes ud for os selv.

men in uniform

Her er det bare ikke babserne mændene skal spænde men nærmere hjelmen 😉

I går var jeg med mine piger på tur. De havde begge læge tider hos to forskellige læger (kvinder så ikke noget spændende der). Den ene læge var i København så vi tog toget til Hovedbanegården. Og pigerne synes det er fantastisk at gå rundt og se Go’morgen danmark studiet og de små legetøjstoge så det gjorde vi. På vores færden rundt støder vi på en politimand der er ude og socialisere sin lille schæfer hvalp.

Jeg opdager ham for sent og han nar at gå forbi så ( og her kommer det hvor sølle vi også er som kvinder) under påskud at vi skal finde et toilet slæber jeg pigerne rundt på Hovedbanegården for at lede efter politimanden (og hunden selvfølgelig)…altså mest hunden naturligvis…kan da ikke lade en lille uskyldig sød hundehvalp gå min næse forbi!???! 🙂 hahaha

Juhuuuu…politimand og hund i sigte. “Se piger der er den lille søde hvalp”…og så er vi på vej over for at hilse på. Og indrømmet at han var ikke nogen Channing Tatum men han havde sin uniform og toppet kransekagen med en hundehvalp og ærligt indrømmet så er det alt der skal til for at vække interessen hos det modsatte køn.

Så kære mand…føler du dig ensom og mangler en kæreste…så ud og lej en uniform og lån din kammerats hundehvalp og se hvad der sker…det er penge bedre givet ud end alverdens datingsider 😉

images64POJHMC

 

2

  • Hej Fyrreforfanden.
    Kunne lige se at du havde været inde på min blog (Ja egentlig utrolig at man får lov til at se det som plus-medlem, men det gør man åbenbart – så jeg blev lidt nysgerrig!)

    Og faldt over dette indlæg – som gav mig et smil på læben – Tak!

    Jeg har det på samme måde med uniformer – det er egentlig skrækkeligt, for hvad er det egentlig ved uniformer og os kvinder?

    //Inge-Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fyrreforfanden

      Ja det var jeg. Dit indlæg med gravstenen dragede mig fordi jeg selv har været der
      Men ja det er forfærdeligt at vi kvinder i virkeligheden ikke er bedre end mænd når det kommer til at være nemme 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan scorer du ...en kvinde