Fucking ansvarsfraliggende samfund

Voldtægt, fame and fortune!

imagesUXCCK5MV

Hold nu kæft med alle de gamle anklager om voldtægt. Jeg er træt af mennesker som egentligt burde være kommet videre men som i stedet har et behov for at booste deres falmende berømmelse med anklager om voldtægter begået for alt for mange år siden.

“Let sleeping dogs lie” er der et gammelt ordsprog der lyder og helt seriøst så synes jeg en del mennesker burde efterleve dette.

 

Tag nu Bill Cosby.

Pludselig har denne mand angiveligt voldtaget adskillige mennesker gennem en lang årrække for mange år tilbage. Og hvad så?

Nogen gange skal man se på det store billede. Man kommer ikke uden om at denne mand har gjort meget for mange mennesker. Givet håb til den sorte del af befolkningen. Og ja det kan godt være at han har gjort de her ting han bliver anklaget for men hvorfor først nu (er klar over nogle af sagerne er blevet prøvet før)

“Casualties of war” …lidt på kanten skrevet men alligevel. Set i lyset af hans betydning og hans alder så lad det ligge!

Miss Dickinson…come on…hvorfor skal du frem i lyset nu. Er rampelyst begyndt flygte væk fra dig og er dette den eneste måde du kan få det tilbage på?

Jeg gætter på at han (i fald din anklage er ret) ikke er den eneste du har følt dig “udnyttet” sammen med i verdenen af stoffer og modeller?!

Tro mig jeg synes det er forkasteligt. Voldtægt er det værste der kan overgå én og jeg er da selv én af de “uheldige” der har oplevet det. Netop derfor tillader jeg mig at stå frem og sige “kom nu videre”. Det her stunt handler ikke om følelser eller noget som helst andet end fame and fortune og så synes jeg faktisk det er rigtig kvalmt og nedladende overfor de kvinder der sidder rundt omkring i verden og er blevet voldtaget af en fattig ukendt mand og derfor ikke har mulighed for at ride lykken af på oplevelsen. Til gengæld har de her kvinder gjort en stor kæmpe ting og det er KOMMET VIDERE og måske endda vendt det til noget godt.

Selv har jeg jo pige børn men kunne ikke drømme om at blive overbeskyttende. For det er der forældre går fejl. “Du må ikke gøre det” og “du skal passe på” og “bla bla bla”. Jeg måtte dårligt trække ud efter mig på toilettet da jeg var barn/ung uden at blive dømt og effekten af det var at jeg ALDRIG har delt mine inderste oplevelser med min mor. Det vil sige misbrug af naboen, voldtægt af vennen osv har jeg stået med alene for jeg kunne jo ikke gå til min fordømmende mor som på forhånd havde fortalt mig alle de ting jeg ikke måtte. Hvad hun bare ikke tænkte på var alle de andre “tilfælde” derude som ikke levede efter hendes regler.

Det handler om at skabe tillid til sine børn. Tillid gennem at man som voksen viser vejen men lader barnet/den unge selv gå vejen. Og så hold øje. “Den kloge narrer den mindre kloge” så jeg gør hvad jeg kan for at være den kloge overfor mine børn så det altid er mig der “narrer ” dem. Manipulation i ordets mest positive betydning. Sørg for at være et skridt foran. Følg med i hvad der sker i den verden dine børn færdes i så det ikke er fremmed for dig.

Men jeg er hverken bitter på min mor eller nogen andre på trods af hendes fejl. Jeg har bearbejdet mine oplevelser og taget det fra dem jeg kunne bruge og smidt resten i “pyt-kassen”.

Bitterhed bliver man gammel af så drop botoxen og kom videre i stedet for. Det er billigere og en naturlig måde at holde sig smuk på 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking ansvarsfraliggende samfund