Voldtægt, fame and fortune!

Briller og hvad så?

Jeg var hjemme og besøge en veninde forleden. Hun fortalte vemodigt at hun skulle have læsebriller. Briller??? Det er da noget for utjekkede mennesker??? Og selvfølgelig er det ikke det. Men når man aldrig har haft brug for briller er det virkelig fjernt fra ens verden. På den anden side har jeg altid selv haft en fantasi om at købe et par briller uden styrke bare for en gang imellem at spille på sekretær/skolelærer looket. Synes der er nogen med briller der bare ser piv frække ud.

1

Nå men min veninde havde været i forskellige butikker og havde fået et prøvepar med hjem. Og det klædte hende faktisk (sjovt nok er hun lærer) 🙂

Jeg anbefalede hende hverdagsbiller.dk som er en side med fede briller til hverdagsbrug til en så overkommelig pris at du kan købet et par til hver dag i ugen. Det handler jo om at se lækker ud hver dag. Og nogen dage er man til sorte stilfulde briller og andre dage til de mere sprøde briller.

2

 

3

Så vi endte med at hun bestilte 3 par til sig selv og jeg købte et par sekretærbriller uden styrke. 😉

Husk at tjekker hverdagsbriller.dk for super billige læsebriller. (de har også solbriller og tilbehør)

Hurtig levering og fri fragt hvis du køber for mere end 150 kr. og det kommer du helt sikkert til når du klikker ind og ser deres lækre ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voldtægt, fame and fortune!