2 år tilbage

Er alle andre på næsten 40 bare gamle kællinger?

Når jeg sidder til et forældremøde så tænker jeg nogen gange “er alle andre på næsten 40 bare gamle kællinger”? Jeg mener bare at mange af dem er faktisk yngre end jeg der sidder til mødet men de ser mere ud som nogen der kunne være i samme forening som min mor på 72 år.

Eller er det bare mig der ikke vil vokse ind i min alder?

Ja jeg ææælsker at se Paradise Hotel og Danmarks næste topmodel vil jeg helst heller ikke gå glip af. Men det er vel også ok? Det er vel ikke forbeholdt de unge på minus 25?

Er jeg den eneste der tænker at godt nok har jeg fået børn men jeg beholder mit lange lyse hår? Mange kvinder har en tendens til at når de får børn så skal deres hår klippes. For så har de pludselig ikke tid til at rede hår mere???

Og hvad med make-up? Ja jeg sidder måske en hel dag herhjemme og skriver på mine bøger men derfor kan jeg da godt tage make up på. Mine børn skal jo hentes på et tidspunkt og min mand kommer også hjem til mig og hvem ved om det er i dag det unge lækre postbud ringer på døren?

Kvinder …hvad enten i er 25, 35 eller 55 så husk jer selv! Husk livet er kun til låns så udnyt hver en dag 🙂

DSC_1351

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 år tilbage