En fræk date med Michael i aften

Kvinder og mig bag rattet

…ja jeg kan med god samvittighed ryste på hovedet ved tanken om kvinder bag rattet.

Jovist mænd bliver også nemt distraheret i trafikken men mere om sommeren end om vinteren 😉

girls on bike

Kvinder er dog generelt egocentrerede, arrogante og absolut alt andet end venlige og imødekomne i trafikken bag et rat.

Se bare på mænd der slår ud med armen i venskabelighed og lader den anden komme ud fra sidevejen eller noget i den retning. Det kunne kvinder ikke drømme om. Og slet ikke hvis det er en anden kvinde der skal ud fra sidevejen.

Nå men jeg kan med stolthed i stemmen sige at jeg er en kvindelig bilist med mandlige symptomer 😉

Jeg lader gerne andre MÆND komme ud foran mig fra en sidevej i trafikken. Men jeg lader mig ikke overhale når startskuddet lyder og det grønne lys blinker i lyskrydset og jeg kigger og efter letpåklædte håndværkere i trafikken ;-). Det er de mandlige symptomer.

Den kvindelige billist træder frem når jeg f.eks. i dag ringer lettere rystet hjem til min mand for at fortælle ham at jeg mistede kontrollen over bilen i en rundkørsel fordi der var glat…altså der er godt nok ikke skyggen af frost nogen steder men glat var der. For jeg gik i gang med et spind midt i rundkørslen for herefter at få revet så hårdt i rattet at bilen slår et ordentligt sving den anden vej så jeg planker fortov og kantsten.

500 m længere nede kommer endnu en rundkørsel. Her skal jeg blot dreje af 1. vej men også her skrider bilen ud…orienterer mig lidt rundt omkring for at se på alle de andre biler der heller ikke kan stå fast…ONLY…there aren’t any!!! jeg er den eneste i miles omkreds der ikke kan køre bil!

Så er der kun én ting at gøre og det er at grine og KRYDSE fingrene for at ingen har set noget. Altså udover ham manden i den modkørende bil der nærmest var klar til at blokere bremsen og springe ud og redde mig. Men som en flugtbilist fra en crimescene skyndte jeg mig væk 🙂

imagesAT9FMND0

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fræk date med Michael i aften