Paradise hotel - WTF!??!

En fræk date med Michael i aften

Min mand hedder Dennis!??!

Min mand og mandlige side af familien elsker at tage “røven” på folk. De mener selv de er Guds gave til morsomheder og verden ville være et trist sted uden dem.

Og de har da ret. Jeg lader i hvert fald min mand Dennis tro at han er super sjov og at han redder min dag, hver dag. Det er jo det som alting handler om i forhold. Lad din mand tro at han er Guds gave til dit liv. Og at du faktisk ikke kunne klare bare én dag uden ham.

Min mand og jeg taler dagligt i telefon. Du ved hej, læsser af eller rækker ud efter et menneske der er tvunget til at lytte fordi det fremgår af ægteskabskontrakten!

images10FDUPCI

Én gang mente han at han skulle være morsom. Jeg ringer ham op på hans arbejdstelefon og den bliver taget. Manden i den anden ende siger, “det er Michael”. Og der var en der hed Michael på hans arbejde så jeg kom i tvivl om det var Dennis der lavede gas eller en anden der havde taget telefonen. Det betød at jeg var nød til at køre med indtil jeg kunne gennemskue om det var fis.

Efter forholdsvist lang tid gennemskuer jeg ham eller han bryder sammen af grin og det er alle tiders at han endnu en gang har reddet min dag med et godt grin 😉

Efter 1 times tid tænker jeg at JEG vil være lidt kæk. Men jeg kan ikke holde masken så e nød til at gå efter en SMS.

Jeg skriver følgende:

“Hej Michael, er du frisk på en fræk date i aften?”

Har jeg nævnt at Dennis kan have et stort temperament. Og det begyndte at undre mig at han ikke skrev tilbage eller ringede. Indtil det slog at han nu gik rundt ude på sin arbejdsplads og var ildrød i hovedet af raseri fordi han sikkert troede at jeg havde sendt sms’en forkert og at den i virkeligheden skulle have været til “Michael”.

Da jeg tænkte at det var således det foregik SKYNDTE jeg mig at ringe til ham inden han gik helt kold. Og ganske rigtig gik han rundt og var skide sur og vidste ikke hvad han skulle gøre.

OMG…kan du ikke huske du kaldte dig Michael da du tog røven på mig???????!!!!

Hævnen er sød…og endnu sødere når ens bedre halvdel er halvsenil 😉

Nu flere år senere har han lært at grine af det…hahahahaha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise hotel - WTF!??!