Lad os give jordens stemme et ekko

Paradise hotel – WTF!??!

images87S412DT images812NP4F9 imagesOONTTM1P

Jeg må tilstå at jeg er fan af “tag hovedet af ” tv. Det vil sige reality tv. Og da jeg opdagede der lå en ny sæson af Paradise Hotel Sverige på Viaplay i dag måtte jeg lure et par afsnit. Okay hele sæsonen bliver nok tygget igennem i løbet af ugen…for ja jeg er én af dem der kan køre en hel sæson ned på en gang. Men shhhhhhh….jeg ved ikke hvem der vinder endnu!

Hvad sker der lige med de her svenske piger på 18-24 år der allerede er i gang med den store ommøblering af deres ansigt til noget der mest af alt minder om en sugemalle fra bunden af det store akvarie på Fisketorvet eller et fastbrændt duckface.

Det er åbenbart nyeste mode at få lavet gigantiske læber. Men er jeg den eneste der tænker…spejl…har du prøvet det for nyligt??? For guds skyld må de aldrig nogen sinde få taget et billede i profil!

Pigerne er jo skønne men de der læber spolerer hele billedet og er det eneste man kan fokusere på når man kigger på dem.
Jeg bliver irriteret når man får lavet SKØNHEDSOPERATIONER som tydeligvis ikke forskønner den man er men i stedet forringer spejlbilledet med 3000%.

Piger…der er en årsag til det hedder SKØNHEDSOPERATIONER!!??!

Ja ja okay hvad så med brystoperationer…skal de være så store …tjaaa…det er jo en smagssag. Jeg siger ja men siger også ja til små bryster. Begge dele kan være pænt. Har man små vil man have større og har man store synes man dem med de små er irriterende pæne.

Men at gå efter et look fra en fisk der bruger det meste af sit liv på at æde skidt, det er sgu tragisk!

sugemalle

Og så tænker jeg bare at når man allerede i så ung en alder føler trang til at “forskønne” sit ansigt så må det være selvværdet den er helt gal med. Brug pengene på noget coaching og styrkelse af selvværdet i stedet for på at efterligne en af havets skraldemænd.

Og jeg er ikke kritisk overfor “skønhedsting” normalt men det var sgu for bizart at se at 50% af de kvindelige deltagere lignede nogen der konstant gik rundt med duckface???!! Og igen søde, kønne, naturlige piger kunne de være hvis bare de havde nøjes med duckface looket til selfies 😉

Jeg er helt klar for botox og andre forskønnende ting men lad det nu være med rette…når du for eksempel er nået over de 40 år ….?????!!!!! Få styr på dig selv og skab harmoni og balance i dit liv først så du kan se på dig selv med de rigtige briller på før du beslutter om du “trænger” til at blive forskønnet 😉

Glæder mig til at se om de danske Paradise deltagere også er på duckface-sugemalle-havetsskraldemænd-kanikkelidemigselv-spejlerovervurderet bølgen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os give jordens stemme et ekko