Det er aldrig for sent...

Når jeg kigger tilbage

lemons

så har livet ikke just budt på kaffe og kage…og alligevel så er jeg så fuld af kærlighed til livet.

 

For ja jeg har måske brede skuldre og derfor får jeg min del af de byrder der skal bæres så jer med smalle skuldre kan blive lettet lidt.

Livet og verden i sig selv går ud på at løfte i flok. Og da ikke alle er lig stærke så kan vi heller ikke alle bære samme byrde.

Jeg tror på at nogen er født stærke og nogen er født “svage”. Svag skal ikke forstås som en dårlig ting men ses om nogen der bliver skånet mere i løbet af livet og måske har brug for et par ekstra hjælpende hænder af og til.

Har vi alle ikke det?

Jo vi alle brug for hinanden. Vi er her alle af en årsag. Livet er cyklus, en cirkel og alting hænger sammen som en ring der er ubrydelig.

Alle har en plads i cirklen 🙂 Tidssvarende og politisk varmt emne…ja men jeg tænker hverken religion, sexualitet eller lignende. I min verden bør alle vi mennesker være hævet og de her små fordømmende mærkater vi putter på hinanden. Kærligheden bør været hævet over det.

Det gælder både i det store verdenssamfundsbillede men også når det gælder kærligheden mellem to mennesker.

I mit parforhold plejer jeg at sige at vores kærlighed er hævet over skænderier, irritationer og dårlige dage. Det har jo ikke noget med kærligheden og kun hvis man lader de små ubetydelige ting fylde i det store billede betyder det noget.

Så hos os fylder det ikke noget og betyder derfor heller ikke noget.

NAG…at bære nag er én af de ting der er allermest giftig for kærligheden. Den æder kærligheden op. Det gælder både i parforhold men i den grad også i alle andre forhold i livet.

SKIDT PYT…skal være en vigtig del af mine børns ordforråd! HVORFOR??? Fordi at kunne sige skidt pyt er med til at dræbe naget…hvis du ikke kan sige skidt pyt så bliver ting ved med at nage dig! Og det er spild af din dyrebare tid blandt mennesker du burde elsker og hygge dig med.

Husk at det du sender ud i universet kommer tifold tilbage…så send noget positivitet og kærlighed ud i universet.

kisses

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er aldrig for sent...