Spild af vent

Så ved man bare at der er børn i hjemmet

Forleden skulle jeg printe noget i forbindelse med min uddannelse.

Jeg har investeret i min egen printer for det er bare nemmere lige at kunne printe et par sider ud når man har brug for det.

3046aef93f9deecdc677d229dc0b1a73

Jeg gik i gang med at printe…troede jeg. For det viste sig at der ikke var mere blæk i så jeg skyndte mig at bestille noget på nettet og med hurtig levering mod ekstra betaling. Jeg bestilte kun sort fordi jeg tænkte at der ikke var nogen grund til at bestille farve da jeg kun skal printe sort.

Dagen efter kom de så det var super… jeg skyndte mig spændt at skifte den sorte og forsøge at printe…MEN det ville den ikke. Jeg kunne ikke få lov at printe medmindre jeg skiftede den blå også???!!! Hvorfor når jeg kun skal printe sort???

Nå jeg kunne ikke vente en omgang til på posten så ned i Kvickly og købe en dyr blå farve…hjem og skifte den og nu var alting bare smukt – troede jeg!

“PAPER JAM” – OMG – det er bare løgn. jeg forsøgte at sætte flere papirer i og færre i men lige lidt hjalp det. Jeg forsøgte at stikke fingrene ned til der hvor papiret skal igennem…skubbede til nogle ting MEN nej det duede bare stadig ikke!

“Så kan det også være ligemeget”…og så gik jeg i seng.

Næste dag prøvede jeg med fornyet ildhu…stadig paper jam…men denne gang tog jeg hele printeren ud fra reolen for at undersøge nærmere…

Da jeg kigger ned der hvor papiret skal igennem kan jeg se noget guldfarvet noget…jeg stikker fingrene ned for at få fat i det men det kan jeg ikke…så er der kun én ting at gøre og det er at vende det hele på hovedet.

…og ud falder en CHOKOLADE GULDMØNT.

Så ved man bare man har børn i huset!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spild af vent