Et uskyldigt kys

Berøringsangst

Jeg postede et “billede” på facebook forleden med en “saying” som jeg synes er god humor.

Det synes andre åbenbart ikke!!!?? Hvad jeg sad og grinte af blev andre stødt af.

“I’m not flirting

I’m just being

extra friendly to someone

Who is extra attractive”

Det ER da sjovt!

Og grunden til jeg synes det var ekstra sjovt var at min mand og jeg og ungerne havde været på havnen og spise is aftenen inden. Og mens vi sidder på bænken cykler en ung pige forbi i sommerkjole og langt lyst hår og min mand er som mange andre mænd absolut ikke diskret når han kigger men selv overbevist om at ingen lægger mærke til det.

Nå skidt…det gør ikke noget for mig. Normalt holder jeg mig i skindet med at sige noget fordi han bliver så sur (nok fordi han selv tror ingen så det) men der var vi i godt humør og jeg ville være lidt morsom. “Så er det endelig blevet sommer” sagde jeg bare med et glimt i øjet og smil på læben. Han skulle lige til at hidse sig op og forsvare sig men jeg nåede at stoppe ham og sige at det er ok så tag det roligt!!!

Så siger han, “jeg tror aldrig jeg har set dig kigge efter en anden mand”???????!!!

Så sagde jeg, “kvinder er bare mere diskrete” 😉

Og så tror jeg kvinder er lidt mere kræsne…min mand kigger efter alt der har langt lyst hår…selv damer på 80 år ved busstoppestedet (som stod med ryggen til ) …hahahahahahahahaha

Jeg kigger kun hvis det virkeligt er interessant…og derfor kom jeg til at grine da jeg læste postede statement!

Selvom mange sikkert straks kædede det sammen med at det var ok at være utro så men det siger nok bare mere om deres egen usikkerhed.

Så skal der ikke ligger mere i det end blot at kigge. Vi er gift men stadig i live så går der noget pænt forbi kan vi godt se det 🙂kisses

Have a laugh… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et uskyldigt kys