Hr. Grå

Et uskyldigt kys

Ja findes der noget der kan kaldes uskyldigt og kys samtidig…især hvis det er med det modsatte køn?!??

Ikke desto mindre skete det i Sverige denne sommer. Uskyldigt var det måske ikke helt…det var med fuldt overlæg og nøje planlagt.

Hvad ville du gøre? Ville du acceptere og tilgive?

images0FEKB03Q

Seriøst???!

Vi var på sommerferie i Sverige. En af oplevelserne var en tur i Virum Elgpark nær Vimmerby. Jeg ELSKER dyr og derfor var det her jo ikke en mulighed jeg kunne gå glip af.

Vi kørte og kørte og kørte…igennem store mængder af skov og inde i det allerdybeste, “hvor ingen kan høre dig skrige” lå parken 😉

Et par små legepladser og et turistbutik var det der mødte en og så det lille “jeep-tog”

Vi kom sent om eftermiddagen 1½ time inden lukketid men nåede heldigvis med på tur i jeep-toget.

Det var åbne jeeps hvor du både kunne side inde i bilerne med frit udsyn eller ovenpå taget til stor fornøjelse for ungerne…men mor her tænkte at der kan elgene ikke nå op så jeg blev siddende i bilen.

Så kørte vi afsted…9 elge havde de i denne park. Den største vejede 650 kg og var endda en lille elg i forhold til længere oppe i Sverige og andre lande fortalte den søde medarbejder.

To unge friske drenge styrede traktor (der trak vognene) og maden som vi kunne fodre elgene med.

Først tænkte jeg øv at vi havde selvfølgelig placeret os i den forkerte vogn hvor ingen elge kom hen så kun alle de andre gæster der havde placeret sig “rigtigt” fik lov at røre.

Men så holdt vi stille og så kom elgene løbende over for at få mad…I LOVE IT…klappe klappe og adskillige forsøg på kys samtidig med at tage et selfie og så var min lykke gjort. Tror jeg kunne gøre det hele dagen…altså være der og bare køre tur efter tur…

Som sagt var det en svær opgave at få taget det selfie…øv øv…men oplevelsen var skøn.

20150630_145616

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hr. Grå