Anna og Elza - det nye hit blandt unge mænd?

One Direction all over

Sang_kor

Det er ingen hemmelighed at min mindste datter på 6 år er vild med One Direction og hun har da også allerede været til sin første koncert (mere om det på et senere tidpunkt)

Sidste år var hendes kusine på efterskole og i den forbindelse var vi ovre og besøge hende. Synet der mødte min mindste datter derovre var et værelse fyldt med One Direction over alt. Der var ikke så meget som plads til et knappenåls hoved tilbage på væggen.

Det fik min datter til at spørge hvornår hun kunne komme på efterskole.

Og jo det kunne da være en super ide med efterskole…om mange år i det her tilfælde… 🙂

Vandel Efterskole  kunne til den tid være en mulighed. Vandel Efterskole har det hele set med min datters øjne. De har en kreativ side hvor teater, musik og design er i fokus. Og hvis der er noget min datter elsker, er det at stå på en scene…(hun er stadig sur over at man skal være 8 år for at stille op i Voice Junior)

De har også en idræts side hvilket i den grad også appellerer til hende. Hun er en pige med krudt i r…. På Vandel efterskole er der en fodbold og en håndbold linje og masser af gymnastik i løbet af en skole uge.

Så for dem med sang i hjertet og krudt i r…. er Vandel efterskole et godt bud 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anna og Elza - det nye hit blandt unge mænd?