Kleenex please

Sommermad – som mer mad?

ja faktisk er det helårsmad…det der med sommer/vinter glem alt om det. Det dur hele året 🙂

Hos os er der altid økologiske æg og sukkerfri soyamælk i køleskabet. Så derfor i en travl hverdag, og især når solen skinner og dagen bliver brugt på alt muligt udendørs uden tanke for hvad klokken er, spiser vi tit æggekage.

20150517_182325

Og ingen undtagelse i dag. Okay så vejret indbyder ikke just til tab af tidsfornemmelsen men til gengæld faldt jeg over nye kartofler…det er bare lykken når de nye kartofler begynder at komme.

Jo jo …jeg kunne dyrke dem selv men så fingernem er jeg ikke. Elsker friluftsliv og at være aktiv men grønne fingre er ikke det der sidder for enden af mine håndled.

Så derfor blev det til en æggekage med nye kartofler…MUMS 🙂 Og så fordi det skulle være ekstra lækkert kom jeg lidt ost på og smed panden i ovnen 🙂 Det blev den ikke dårligere af.

Toppen eller skulle jeg kalde det bunden er så når et lækkert kernerugbrød finder vej ned under æggekagen så er jeg solgt. 🙂

Selv min absolut kræsne “jeg vil ikke spise kartofler der ikke er skrællet og ligger for sig selv” datter spiste alt inklusiv kartoflerne …nye kartofler kan man bare ikke sige nej til!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kleenex please