Hvis du er mor til en skøn dreng...

Hvordan sover du?

Der findes alle de her gængse sovestillinger men har du nogensinde tænkt over hvorfor DU sover som du gør. Er der en årsag til det eller falder du blot i bås med de gængse stillinger?

YourSleepPosition

Jeg har altid været en skræmt sjæl og ikke mindst som barn. Fantasien fejler ikke spor men er tværtimod så veludviklet af den af og til tager over mit fornuftige jeg. ISÆR SOM BARN.

Min mor var ret streng. Jeg måtte ikke se nogen form for voldelige ting i tv og alligevel må jeg have tillusket mig et og andet for som barn husker jeg at tiden inden jeg faldt i søvn var forfærdelig.

Jeg havde en forestilling af at jeg enten ville blive stukket i maven med en kniv eller få skåret halsen over…åh yeah…jeg kunne nok godt have brugt et kram eller en voksen at snakke med. 😉

Men ikke desto mindre var det noget der fyldte så meget når jeg skulle lukke mine øjne at jeg altid sov med den ene hånd henover halsen og den anden henover maven for at beskytte mig selv??!!!

Og ikke nok med det så sagde min mor altid følgende når hun sagde “godnat”.

“Kan du sove godt, vi ses i morgen”

Det fik mig altid til at svare retur med et nej eller måske. For tanken om at vi først sås i morgen var for mig lig med at jeg var alene i nat! Og det brød jeg mig ikke om.

Det skal hertil også nævnes at jeg var alene hjemme meget som lille…min mor kørte hjemmefra ved 3-4 tiden om natten, kom hjem ved 7 tiden og spiste morgenmad med mig, jeg gik i skole og når jeg kom hjem var jeg alene indtil et sted mellem 18 – 22. Hun arbejdede og forsørgede mig alene og havde spurgte om det var ok. Men set i bagklogskabens lys var jeg nok ikke den rette at spørge (hvis man forventede et ærligt svar) eftersom jeg aldrig sagde hvordan jeg havde det om natten eller på noget andet tidspunkt. 🙂

Udover min kniv frygt om natten så var jeg også panisk ved tanken om kryb der kravlede ind af øre, næse eller mund. Så jeg sørgede altid for at min dyne dækkede øre, næse og mund med det resultat at jeg så var bange for at dø at kvælning!!??? OMG! Når jeg tænker tilbage…what a troubled kid!

I dag skal dynen stadig dække øret men ellers er det vist også det.

Hvorfor skulle dynen dække øre, næse og mund??? Fordi jeg engang havde set en film eller noget hvor en skorpion var kravlet ind i øret på en mand der sov (i naturen godt nok).

Har du nogle mærkelig sovevaner?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du er mor til en skøn dreng...