Kvinder og mig bag rattet

Hvis du er mor til en skøn dreng…

…så sæt dette billede på din status.

Jeg HADER de statusopdateringer på facebook som er i tråd med ovenstående.

Hvorfor??? Fordi jeg ELSKER kærlighed og det har absolut INTET med kærlighed at gøre.

Fordomsfuldt og alligevel ikke så er ovenstående opdateringer et udtryk for at personen ikke bruger sin dyrebare tid på det aller vigtigste i livet men hellere vil bruge det som et skulderklap til sig selv på facebook.

“Se mig jeg er en fantastisk mor”…HOLD NU KÆFT…jeg er træt af denne verden som efterhånden snævrer sig mere og mere ind til at være så digitaliseret at der ikke engang er plads og overskud til oprigtig kærlighed til ens børn uden at høste kreditten på de sociale medier!

Som jeg altid siger til min mand der er “stor og stærk”…at hver gang han føler behovet for at fortælle hvor “farlig og stor og stærk” han er så tænker jeg det modsatte. Alle ved jo at nu mere du har behov for at fremhæve noget ved dig selv desto større er sandsynligheden for at lige præcis det du fremhæver er det du besidder allermindst!

Altså og dog…min mand er stor og stærk 😉

real love

Kærlighed er ikke et digitaliseret medie. Kærlighed er en oprigtig udefinerbar følelse der lever i os alle og som skal deles fysisk fra menneske til menneske.

Jeg gætter på (og kvalificeret om jeg må be´) at dem der bruger tid på at sætte de her statusopdateringer på deres væg ikke har brugt tid på at gå ud og sige det samme til deres datter eller søn på 7 år som ikke har en facebook  profil og derfor ikke læser denne opdatering????!!!

Fordomsfuldt??? Tjaaa…men vi kender nok alle nogen som har de her opdateringer men godt kunne være lidt mere nærværende med deres børn!

Så husk nu at næste gang du omtaler kærlighed til et andet menneske på Facebook så sig det til deres ansigt først 🙂

Især hvis det er dine mindreårige børn!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder og mig bag rattet