Jeg er en ond stedmor

Botox alternativ?

Det er ingen overraskende hemmelighed at jeg ikke længere er 20 år. Tiden har sat sine spor og jeg kunne godt tænke mig at skrue tiden nogle år tilbage rent “rynke” mæssigt 🙂

Jeg har overvejet botox meeen så tænker jeg om det er en glidebane. Får man til sidst sprøjtet så meget ind under huden at den bliver slap og hænger endnu mere hvis man stopper igen?

Og så er det dyrt. Det er mange penge at give ud hvis det ikke virker? Hvis man nu kunne få en “prøvetime”, men sådan virker det ikke helt.

botox

Jeg er absolut ikke imod diverse skønhedsindgreb. For det handler ikke så meget om indgrebene men om at man skal have det godt med sig selv.

Typisk hører man at “puha hun må have det svært med sig selv siden hun har brug for at få lavet et kosmetisk indgreb” eller “hun har nok lavt selvværd”.

Og det er der helt sikkert nogen af dem der får lavet kosmetiske indgreb der har. Men det kunne også være at de bare ser det som en form for “make up” eller anden styling.

Hvis jeg kunne betale mig til at se “godt” ud lidt længere så gør jeg gerne det 🙂

Man er “ung” længere i dag så hvorfor ikke lade det hele følge med. Og det kan det altså ikke NATURLIGT!

Så jeg tænker botox nok bliver vejen frem for mig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en ond stedmor