Alle forældres værste mareridt

Nabokrigen

Jeg troede aldrig jeg skulle ende i den ulykkelige omstændighed at være så meget til gene for en nabo???

Her til morgen tømte jeg postkassen og så til min overraskelse en håndskrevet brev. Først blev jeg glad og tænkte det var nogen der havde haft lyst til at overraske med et godt gammeldags brev MEN nej…det var vores nye nabo. Ja egentligt er det os der er den nye nabo…for som de skrev, “vi har boet her i 20 år og har aldrig klaget før”…og jeg tænkte, “jeg bliver 40 år i år og har aldrig fået en klage”.

download (3)

Se mit syn på det at bo i rækkehus eller lejlighed er at vi alle skal være her. Det betyder at jeg er nødt til at tåle forskellige ting fra mine naboer og se på det som en del af charmen – jeg har aldrig klaget. (min mand har én gang, da vi boede i lejlighed gået ned til underboen og bedt dem om at skrue ned for musikken kl. 3 om natten på en hverdag) Men det var bare en “øh, vil i være søde at skrue ned for vi kan ikke sove”, det var bestemt ikke en klage!

Men vores naboer (vi flyttede ind for ½ år siden) er åbenbart den type man læser om i aviser. Dem der mener at alt skal være på deres præmisser på trods af at vi er så mange der skal bo sammen???!!!

Hvad klagede de over?

Tjaaaa…de klagede vel egentligt over vores blotte eksistens.

  • Vi smækker angiveligt vores hoveddør.
    • Jo altså børn er børn og de får af vide at de skal lukke døren forsigtigt. Den kan smutte men jeg er selv ret sart i mine øre omkring smækken af døre så at deres ting lige frem falder ned af væggen (og de er altså sat ordentligt op, som de skrev) overrasker mig en del. 🙂
  • Vores børn løber UTROLIG meget på trappen.
    • De har værelse ovenpå og er nødt til at gå op ad trappen for at komme til værelset og på toilettet. De har altid fået af vide at de ikke må løbe på trappen så at det larmer ved siden af fordi vi bruger trappen må de snakke med bygherren om (det kan vi ikke gøre det store ved)
  • Vores “indekat” miaver om natten når den vil ind! BUSTED! Jeg ved det…den kommer ikke ud om natten mere. Vi må ikke lukke den ud og det har vi gjort  så ja der er vi forkert på den og for den får de en stor undskyldning!
  • Vi har åbenbart boret i væggen om søndagen før kl. 8??????
    • Nej det har vi aldrig gjort. Vi er meget opmærksomme på boretider og så er det vist ret sjældent at vi overhovedet hænger ting op 🙂
    • Men newsflash til dem er at når andre borer 4 huse længere ned kan det høres som om det var lige inde ved siden af. Jeg har også været generet af det men ikke så meget at jeg ville klage. Det er måske sket en enkelt dag at nogen har boret på et irriterende tidspunkt.
  • Vi har klippet hækken uden at spørge dem om lov som har boet her i 20 år og lige præcis i år havde de tænkt sig at fjerne deres plankeværk og benytte den gamle skæve hæk!??? “Det ødelagde vi for dem”
    • Hækken som i øvrigt fyldte det meste af vores indgangsparti (og vores nabos (på den anden side) indgangsparti)
    • Tænk vi har ødelagt deres livs-drøm som de har ventet 20 år på at udføre blot ved at klippe hækken.
    • Jeg tror hækken var mindst 240 cm høj og det må den jo slet ikke være så ja vi klippede den for at kunne komme til vores dør og for at overholde reglementet.
    • Min mand gik faktisk også ind for at snakke med dem inden. Men hver gang vi går ind og ringer på så åbner de ikke døren. Men vi kan se at de er hjemme. Så er det sgu også svært at opretholde kommunikationen…eller prøve at skabe den.

At de er utilfredse over noget kan nok ikke undgås. Men det umenneskelige i at de vælger at nedfælde på et stykke papir ALLE de ting de har været “generet” af siden vi flyttede ind i stedet for at komme ind og ringe på når der eksempelvis bliver boret kl. 8 om morgenen…så ville de også have fundet ud af at det ikke var os!!!

Det er det der er galt med menneskeheden i dag. Man taler ikke sammen. Havde de haft vores email adresse havde de vel bare sendt det på en mail. Hvorfor taler man ikke sammen mere???

Og det mest latterlige er at jeg sagde til min mand for et par måneder siden at de nok syntes at vi var det værste der nogensinde var sket i deres liv. Nej sagde han…jeg forklarede ham at de var holdt op med at hilse på mig når jeg mødte dem udenfor. De ville ikke engang kigge på mig…

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tænker jeg at det nok ikke er os der har problemet her men dem. UANSET hvad vi gjorde ville det nok aldrig være godt nok.

Dem der boede her inden os var en dame med sin voksne datter som aldrig var hjemme. Så ja de er nok en del mere stille end en familie på 4 (2 voksne og 2 PIGER) Men sådan er livet…hvis de kun vil bo ved siden af ældre mennesker så ligger der et ganske fint plejehjem ikke langt herfra…Nej sorry men jeg tænker bare at verden er blevet så egoistisk!

Jeg var egentligt begyndt på at skrive alle de ting vores nabo selv gør som er til gene…men så tænkte jeg at det jo egentligt ikke er en gene for mig fordi at vi har selv valgt at bo et sted hvor man bor tæt og derfor er det en naturlig del af det.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle forældres værste mareridt