Sommer, sol og sexiness

Alle forældres værste mareridt

Og så skete det for os og ikke naboen…

Man ser det på tv og sluger det med stor interesse når det er i nyhederne…men at stå ude på min mindste datters rideskole i sidste uge og få opkaldet var jeg bare ikke forberedt på!

images (1)

“Mor, der var en mand der fangede mig og tog mig om bag et skur”…allerede der stod tiden stille og al larm omkring mig forsvandt. “Hvad?????”

Hun var på besøg hos en veninde og de havde aftalt at de skulle stå på rulleskøjter. Hun havde været hurtig til at tage rulleskøjter på og var suset ud mens veninden stadig sad og biksede med at få sine på. Først suser hun den ene vej ned ad gaden og så tilbage igen…da hun næsten er tilbage ved venindens hus er der en passage ud til en sti bagved og her dukker en mand frem og hiver fat i hende. Han trækker hende med tilbage ad passagen og om bag et skur. Her fumler han med noget gaffatape og til alt held får han tilsyneladende løsnet taget i min datter og hun får revet sig fri og farer afsted. Husene ligger så tæt og derfor tror jeg han opgiver at forfølge hende og istedet tager flugten.

Da jeg havde lagt røret efter opkaldet fortsætter jeg med at færdiggøre hesten med min datter (tager 5 minutter) og vi sætter os ud i bilen og så kommer opkaldet fra venindens mor som bekræfter min datters ord. Jeg ligger på og planlægger egentligt at køre ud og finde noget at spise med min mindste datter??? Hvorfor? Jeg tror jeg har været i chok og forfulgt af utallige tanker så først da venindens mor ringer og spørger om jeg kommer ind og sidder lidt når vi kommer går det op for mig at mine umiddelbare handlinger ikke står mål med det der er sket. Til gengæld kommer tankerne væltende ind nu…og hvad gør jeg nu…skal jeg ringe til politiet? Ja siger venindens mor…så det gør jeg. To søde betjente kommer ud og snakker med min datter og viser hende og hendes veninde patruljebilen og tager rigtig god hånd om dem.

En god oplevelse ovenpå en dårlig oplevelse.

Stadig kører det rundt med tanker…burde man lede efter ham?…hvorfor er min datter ikke brudt helt sammen som på tv?…hvad kunne der være sket? …kan det ske igen?…er der noget jeg har glemt?

Politiet ringede idag og sagde de gerne ville have hende til video-afhøring i næste uge. Så tirsdag og onsdag går med det. Jeg siger jo bare okay…aner ikke noget om noget som helst. Jo jeg ved godt hvad video afhøring er men det er jo heldigvis ikke et område jeg er så velbevandret i.

…fortsættelse følger.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sol og sexiness