Engleansigtet vs billigfjæset?

Wildcard

I alle gode ægteskaber/forhold skal der være et wildcard. I hvert fald hvis du spørger mig.

Hvad er et wildcard?

Et wildcard er et man kan trække én gang i løbet af forholdet når man møder drømmepigen/drømmefyren! Med drømmefyren/pigen menes ikke en eller anden tilfældig person i byen en aften hvor man er ekstra liderlig. Her menes en kendt som man ikke lige render ind i nede i Netto så det ikke har indflydelse på privatlivet 😉

Mit wildcard er The Rock 🙂 Se her hvorfor.

therock

Hvis jeg render på ham her en dag så ryger wildcardet i vejret med det samme og så kommer jeg lidt senere hjem!

Min mand er ikke helt med på den her wildcard ide og jeg forstår det helt ærligt ikke. Som sagt er det jo ikke den lokale brugsuddeler man kan vælge og det gælder jo også for ham?!! Om det så er Angelina Jolie eller Samantha Fox (Ja for jer der ikke er så “erfarne” var Samantha Fox et kæmpe sexsymbol tilbage i tiden dengang store bryster var naturlige :-))

Så ærligt forstår jeg ham ikke. Men tror faktisk det er typisk mænd. Ideen ville lyde fed hvis den var opfundet i mandehørm af dem selv men når det er konen der kommer med ideen ved de også at konen måske har det direkte nummer til i det her tilfælde “the Rock”. I WISH!

Men det er ikke tilfældet og uanset om han er med på ideen eller ej har jeg bestemt at vi (LÆS: jeg ) har et wildcard i vores forhold.

Hvem er dit wildcard? 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Engleansigtet vs billigfjæset?