Skal der være hår på?

Engleansigtet vs billigfjæset?

Jeg ved ikke hvad det er men jeg må ha en ansigt som en engel. I hvert fald er det stensikkert hver gang at der går en “skæv” eksistens forbi mig på gaden så henvender vedkommende sig til mig. Og ja jeg har svært ved bare at vende det døve øre til så bliver der talt til mig så lytter jeg og svarer høfligt.

Meeen behøver det at være MIG hver gang? Hvad med alle de andre rare menneske i bussen. Hvorfor ud af en bus med 20 mennesker er det lige præcis mig, som oveni købet har forsøgt at gemme sig lidt i mængden, der bliver udvalgt at pigen med Downs syndromet der steg på bussen lige nu?

Jeg har nu også en svaghed for de “svage” i samfundet men mener jo selv at det ikke står skrevet i panden på mig når jeg går udenfor døren. Men det gør det åbenbart. Og det er da også okay for i sidste ende så giver det bare et smil på mine læber.

ghost

Den er stensikker hver gang!

Og en anden ting der også er stensikker hver gang er at jeg skal antastes af de mærkeligste fyre…på de mærkeligste måder. Jeg nævner:

  • Manden der antastede mig på kældertrappen på MacDonalds mens jeg stod med mine to pige ri hånden. Han ville ud og spise med mig? Jeg tænker nej fordi lige nu står jeg med to piger i hånden med en duns af tis omkring mig og min mand ventende for enden af trappen!
  • Manden der mente jeg var verdens smukkeste og derfor ville give mig nye vinterdæk til min gamle bil? Jeg tænker at det ikke er nødvendigt da jeg er gift med en dækmand!
  • Pigernes badmintontræner der mente at pludselig var det mig der skulle have speciel træning midt i hallen med armene rundt om mig i bedste Ghost stil (LÆS: der hvor de laver lerkrukker). Jeg tænker at han i det mindste kunne have børstet sine tænder og taget lidt deo på inden han gik så tæt på!
  • Kvinden der antastede mig på stranden under påskud af at hun ville røre mit hår men endte med at rage mig på brysterne. Jeg tænker om hun ikke havde set min dobermann der sad og knurrede af hende og måske kunne forstå det som et tegn til at jeg ikke var interesseret?
  • Manden der til en firmafest spurgte lige ud om han og jeg ikke bare skulle “knalde” fordi som han jo sagde så var det blevet lidt kedeligt derhjemme og så kunne man have brug for noget uden forpligtelser. Jeg tænker måske du skulle bruge noget mere energi på at peppe det op derhjemme i stedet for og har du hørt om kemi?

Og jeg kunne blive ved…

Okay indrømmet jeg har da også antastet mænd i gennem tiderne på nogle forskellige og til tider lettere alternative måder 🙂 Men den tager vi en anden gang 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal der være hår på?