Go buy yourself a new personality!

Glem taljen og bevar planeten

Der er i dag så meget fokus på sundhed og slankekure. Men hvad er en slank sund krop værd hvis vi ikke har et sted at vise den frem???!

Vores planet har brug for at vi passer på den. Vi har brugt og brugt og brugt…men glemt at gi tilbage. MEN det er aldrig for sent så lad os komme i gang.

jklk

Madvaner…har du tænkt på hvor skadelig din kost er for miljøet? Så læs her:

  1. Hvad bærer du dine indkøbsvarer hjem i? En plasticpose??? Nej vel!?! Så tænk på at for det første er de ikke nedbrydelige og for det andet så dør millioner af dyr pga dine plastikposer der ligger og flyder i naturen. Papirsposer??? Nej vel?!? Millioner af træer går til for at du kan bære dine varer hjem i en papirspose og energien der bruges på fældningen af træer skader miljøet endnu mere end fremstillingen af en plastikpose…og du husker nok det med fotosyntesen fra skoletiden? 🙂 Køb en genbrugsstofpose!
  2. Når du er i tanker omkring hvad dine varer skal bæres hjem i så tænk yderligere i emballage…køb de varer der er mindst emballage omkring.
  3. Drik vand fra vandhanen i stedet for at købe plastikflasker.
  4. Køb økologisk og lokalt. Det er dyrere men ikke hvis du samtidig reducere madindtaget…det skader nok ikke for de fleste af os 😉
  5. Spis rå grøntsager og spar på strømmen!
  6. Kødfri dage…eller helt kødfri. Fremstilling af kød er en af de største syndere når det kommer til miljøskadeligt.
  7. Lav større portioner for at undgå at lave mad to gange og forbruge energi dobbelt.

 

Jeg har indtil videre indført flere kødfri dage hjemme hos os. Ja faktisk går jeg uden om kødet selv 🙂 Og nogle gange skal man huske på at hvad familien ikke ved har de ikke ondt af.

En lille heads up!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go buy yourself a new personality!