Hvad er det med de autoriteter

2 år tilbage

I fredags havde jeg fødselsdag. Så nu er der officielt kun 2 år tilbage til jeg rammer de 40 år!

Det er mærkeligt at tænke på. 40 år. Da jeg var barn var dem på 40 WAY OVER THE HILL. I dag er man som regel endnu mere lækker end da man var 25.

Så på den ene side er jeg okay med det men på den anden side er jeg faktisk lidt utryg…for 40 betyder også tættere på “gammel”.

I år var den første fødselsdag jeg tænker tilbage som værende elendig.

Jeg fejrede den med min datters klasse hvilket var hyggeligt nok (hun har fødselsdag dagen efter mig). Men aftenen inden blev jeg skældt ud af min mand for at jeg ikke havde givet ham et konkret ønske så han kunne købe en gave til mig. Og jeg mener skældt ud og ikke bare herhjemme men på Burgerking hvor vi tilfældigvis var inde og spise. Det vil sige at det er næsten fast tradition at vi tager ud aftenen inden min fødselsdag og køber min gave. Jeg “venter” et sted og så køber han dem og så tager vi hjem. Men i år nåede han det ikke inden butikkerne lukkende så jeg sad pænt og ventede på Burgerking med den ene datter mens han var med den anden ude og købe gave. Da de kommer tilbage er min datter sur og ked af det og min mand bare godt og grundig ond i sulet og det invier han hele restauranten i. UFEDT!

Til sidst måtte jeg selv ned og hæve 2 gange 100 kr. i en automat og give til hver af mine døtre og gå med dem ind i Bilka som var det eneste sted der havde åbent så de kunne købe en gave til mig. Det betyder alt for dem at kunne pakke en gave ind til deres mor.

På vej hjem fra indkøbene går vi forbi det lokale vi har lejet til weekendens fester og ser til stor undren at der er lys og nogle i gang med at dække bord. Vi banker på og får af vide a de har også booket det så det var bare ærgerligt for os.

Jeg indrømmer at jeg bare trængte til at sætte mig ned med hovedet i hænderne og tude da jeg kom ind.

Næste morgen kommer vores ejendomsfolk forbi og siger det med lokalerne og om vi kunne være så rare at tage et andet der ligger et stykke derfra.

NEJ! for engangs skyld vil jeg ikke være den rare. Nu er det nok med Frøken sød så nej i må flytte de andre for vi bookede først.

Så 3 timer inden den første fest (vi skulle holde tre i weekenden) fik vi besked på at nu var der ledigt.

Nå men det er nu egentligt bare en typisk dag for mig. Jeg er ikke født under en heldig stjerne så her er hver dag fyldt med udfordringer der skal klares 🙂

Tillykke til mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det med de autoriteter